Wednesday, May 27, 2009

Sepandai2 tupai di dubai 3

Waterbus Station - Dubai








Aku cube minimize photo editing and maximize camera control tapi ternyata aku bukan photographer.aku hanyalah insan yang punya kamera.



18 comments:

A a D i I ? said...

apsal aku x rs mcm kt dubai pon tp ala2 mcm kt india gtu. haha!

Zaidon said...

Salam.. bestnya dapat pegi sana..

Galuh Cendra Kirana said...

jadik org yg punya kamera lebih mulia dari tidak memiliki apa2 tetapi mengaku ada...mcm skatype james beras.didadadi dadadidadada...

Qaseh.Darwisy said...

skatype james beras??ape sudah jadi ngan dia kak??heheh..

tu la..nengokkan gamba ni mcm kat india jek...ko tipu eahhh..hahhhahaha..ptt la abg aku pon da ckp ala2 kelly gitu..hahhah...

catz_mafia said...

Mogen,
Biarlah jadi insan biasa, jangan jadi yang luar biasa..

Nice picture.. Aku suka gambar burung tu.. (berdiri dengan megah dalam kesibukan hidup manusia.. berfalsampah pulak aku.. hihih)

Monkey D Luffy said...

tak semua jd fotographer

jd hobi cukup

hanis said...

okey la tu
dari aku yg tangkap...
entah gambar mender yg muncul

Walinong Sari said...

Cik Mog...
Cantik gambar2 dalam posting ni.. Best mata memandai... I LIKE!!!
hehehehehe
Nanti mai kulim.. tangkap gambar Walinong banyak2 ok.. aku nak buat posing maut.. Hehehehe

Walinong Sari said...

Tengok la aku ni... nak tulis best mata memandang dah jadi memandai... sah mata aku ni juling...

Galuh Cendra Kirana said...

hepp! mata dah cantik..pandai pandai jer taip memandai...hehehe

Dils said...

ok je gamba2 itu, well, excepting the 2nd. But I think its more point and shoot, rather than pikir and adjust2 settings?

It looked cold.

Mogen Ali Rico said...

aadil..
aku pon rasa cam kat lahore..lalalal..bau karii beb..aku suke

zaidon..
erk..pyscho jer tue zaidon..nanti dah pegi barulaa rasa best lagi malaysia

puan galuh..
ehem ehem..tenang2..bawak bertendang

ninie
miahahahaha..nasib baek laa abg dok sana tak lama..kalo tak..korang berdua borak piling dalam bahse kelly..nanana

catz mafia
ko mmg suka burung..eiiii..asyik2 burung..lalalalallaawikkkkkkk

captain,
yeahh..hobi aku adalah membeli kemera

nis..
kalo ko amek gamba..kluar gamba laaa..akan kuar biskut lak..
( wehh..nanti tak lama lagi ko dok sana..ko naeklah sampan tu hari2 yer)

walinong sari..
memandai2 jerlah mata wak nie.kata seman telo kepada wak karjo

juling itik comel wehh..dua2 mata bertumpu ke satu tujuan.

Dils.
lalalalalla..kalo nak pikir2 dan adjust2 setting..nak amek sekeping gamba leh amek masa 8 jam..mane butang nak tekan nieee..huwaaaaaaaaaaaaaaaaa

Fly said...

salam sahabat,
Beb pada aku hasil2 tembakan ko dah menunjukkan ko berbakat bro, yang penting apa yang ko tembak ko rasa puas. Tahniah sahabat dengan hasil2 gambar yang baik.

Yang penting semua gambar2 adalah hasil dari tangan kita bukan cilok gambar dari blog orang lain heheheh

catz_mafia said...

Mogen,
Eppp.. mana tau ni? hahaha

Northernwedding Pictures said...

Dah ok tu bro...jgn jadi kason berez wak lu dome clone jer waaaakekekeke. Drop by kat blog aku bro...Tq

~ujicham~ said...

eh.. mogen.. dubai ke ni??

apsal dlm emel yg aku dpt.. dubai cam best je.. apa yg 'ter' sumanya dia ada.. terbesar, tertinggi, termewah, terdalam...

terkecil je takdek...

papepun... cantik gak gambo ko amik. hehehe. (ayat ko tu wat aku rasa aku takdelah kecik sgt dlm dunia amik gambar ni)

~ujicham~ said...

btw, konpem, 21hb tu kenduri aku kena attend. camne ni mogen? ada idea lain?

kalau ko nak wat jugakk.. go on.. tp aku terpaksa pilih atr 2... muahhha.. ini yg paling susah. berada di atr 2 simpang. aku terpaksa pilih kenduri. sob sob sob.

hanis said...

kesian uji.. tersepit dicelah2.. erkkk