Saturday, May 23, 2009

Pasir Dan Batu

Pasir ooo pasir ..Kalau dah dijadikan pasir..mengaku sajalah..berangan menjadi batu tak salah..namun berusalah..tak mustahil pasir kan menjadi batu dan batu takkan kekal selamanya batu..Apa yang dimalukan pasir..bukan hebat sangat menyamar menjadi batu..dah berbulan2 dah pasir ko menipu.Sampai aku ngan kak galuh pon ko tipu..Musibat!!!!!!!

Aku haraplah pasir, apa yang penah ko citer semuanya tipu..Bab2 family jgn tipu2 pasir..pantang tok moyang tue lahanat..Harap2 mak ayah ko pasir masih hidup,awek ko pasir pon masih hidup.. ko pon pasir harap sehat xmasuk spital.Pasal bende2 lain aku malas nak amek pot pasir..lantaklah kalo Sultan sepupu ko pon ade aku kesah.Ko pergi russia ker, ngeteh kat australia ker..lantaklah..Tapi ngan member2 aku sekali pon pasir ko lebong..Bertuah member aku tunggu rumah sewa ko..nasib baik member aku tak dok bawah jambatan.kalo tak..ko nampak meja makan umah mak ko..kat empat2 bucu meja aku sodomikan ko secara laju2..Kadang2 aku peliklah pasir, ape modus operandi ko buat semua nie pasir..ko mari sini kasik aku sekeh palkon ko kejab pastu gi balik semula..huhh

Malam nie aku baru nak bikin post lain tapi mood suda tukarlah..nasib baik aku sempat makan nasik lauk ayam kunyit sambil beramas mesra ngan kak galuh..kalo tak pasir..aku jentik2 telo ko sampai kembang.

Kalo aku hempok kepala orang pakai batu nie..agak2 ape yang akan jadik?huhh

21 comments:

catz_mafia said...

Mogen,
Kalau ko hempuk si pasir dengan batu, maka jadilah si pasir itu pasir yang berbatu-batu.. hehe

Nasihat aku sebagai seorang mafia - ko tembak je si pasir ni dengan senapang gajah..

Nasihat aku sebagai seorang guru - maafkanlah dia. Manusia bukan sempurna. Semoga dia insaf..

Last sekali, nasihat aku sebagai seorang bos - bagi je dia gula-gula beracun. Habis cerita..
Ko selamat, dia pun 'selamat'.. Tak gitu.. hahaha

Moral of the story - What goes around comes around..

Apsal aku gak yang komen dulu ni? ooishhhh...

Mogen Ali Rico said...

yeahhh..aku suke nasihat ko sebagai mafia..tembak guna senapang gajah..gagagagaga..mane mau carik itu gajah..aku mau senapang tembak kalu..

( terkelling sudah)

catz_mafia said...

Mogen,
Hahahaha... sudah tukar ka? kuikui..

Mogen Ali Rico said...

bertukarr!!!!!!!!!!!!
(akulah action kamen)

Monkey D Luffy said...

ada orang kena cili ni

hehehe

Galuh Cendra Kirana said...

perghhh...ko jgn memain pasir, aaaabangg ko dah naik hangin..dier balik mesia dier nk cawik ko sampai dapattt..baek ko menyerah diri cepatt...totop blog ko tu n sudah2la menipu..ko memang manusia paling tak guna sebab menipu yg mak ayah ko mati dengan cara kafir, awek ko mati sebab eksiden ms dlm pejalanan nk gi jemput ko (bila kitorang nk jumpe ko kasik alasan xdpt dtg sbb nie???), n last2 semua dah mati, ko pulak kononnye xdapat datang sbb kene gi operation sakit barah otakkk??? apaqarrrrhhhhhh~~~ eiiiiii atit ati den dek budak setan nih.. KONGKAWAN, SILA TENGOK NIHH!! kebenaran dah terkuak! harap korang semua jgn tertipu dgn dia ni! asaghfirullahalaziimm,...http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=7423

(P/S: setakat nk tolong anto boxer ke Bahrain, aku xheran la gi antar sendiri! Huh!)

Syazwan Yazid said...

boleh tahan gambar2 kat sini...gud job! =)

catz_mafia said...

Mogen,
Huh.. pergaduhan besar-besaran.. Takut sih.. aku awal2 serender..

Aku bukan si pasir, aku hanya batuan halus ditepian pantai..

CatlinaFly said...

salam sahabat..

wah ada kes panas ke bro? harap2 dapat diselesaikan dengan baik.

Anyway teknik HDR tu baru nak mencuba2 bro :) harap beri tunjuk ajar ye

Ariza Mohamed Saleh said...
This comment has been removed by the author.
Ieja said...

yohoooooooooo eden nak juin sekaki.. wa pun ada hangen juge kerane telah terjuin sekaki dgn ini budak peniposs.. nasib baik gua tak terguda lagik dgn gudaan2 palsu nyeh ittew..

masih ku hengat.. tatkala dia meng-ym daku dengan menangis2 *bleh ke nangis dlm ym??* haku tak penah buat.. hihik~ tp yg nyatanya dia telah menggunakan nama 'mak & bapak' nye sudah eksiden kapa tobang.. haku pun moskel.. tak kuar biter memana sok kabar hatta biter sensasi minggu ini.. sungguh la pelik.. tp kubiarkan sajork. malas nak amik port. kengkonon atas dasar simpati ku hanya memberikan nasihat n simpati, itu je yg mampu kuberikan atas nama kawan.. KAWAN?? huh.. sejak bile aku kwn ngn ini budak pasir.. hahaha aku pun dah panggil dia pasir.. biarkan je dia jd labi2 pasir yg tenggelam dlm pasir jerlus.. deyyyyapadaa aku melalut.. enche mogen!! wa salut lu!! puan galuh!! wa caya sama lu gakss.. lu duorang mmg tererrr.. CSI tarbaekk... mwahsssssssss

TO BUDAK PASIR.. ko gi tenggelam masuk dlm PASIR JERLUSSSSS!!!

(aku ade no tipon ko.. leh je kalo nak ripot ke kesatuan pasir jerlus sedunia)

Ngeh ngeh ngehh!!!

andaq said...

bro..
aku sgt suke perumpamaan yang ko bg tu..
tp aku direct je ckp org yang menipu tu..
mmg xptot btol..berbulan2 jugak die mnipu tu.
huhuhuhuh
sgt myakitkan ati..
tipu mcm2 plak tu..
aihhhh

~ujicham~ said...

mental betol la budak pasir ni... haish.. pe la motipnye ye.

hanis said...

ermmm...
ape cite nih weh...??

Walinong Sari said...

Cik MoG...
Pasir dan Batu?? Pening2...
Ko hangat hati kat Pasir ke Batu?? Hehehe

~ujicham~ said...

hanis.. baca kat link yg galuh kasi tuh..

hehe.. mogen, ko penah jd kawan baik dia ek? hehehe.

Mogen Ali Rico said...

nananananana...aku pon dah pening..tunggu jerlah polis tangkap budak nie nanti..tapi tak tahulah die dah lari ke australia or russia..tu den malas nak komeng..lalalalla

Ieja said...

dia lari masuk dlm jambannn.. wakakakaka.. gelemer dah budak pasir nih skrg.. kalah si mawi.. sgt2 wanted!!! wakakakaka!!

CatlinaFly said...

hmm..tulah..tipah tertipu rupenye..samelah dgn cg fly.mati2 ingat tu semua artwork dia..ntah2 dia gelak guling2 bila kitorg kagum dgn "hasil kerja" dia tu..

kongsi idea & tips takpelah..ni smpi curik2 org punye..astaghfirullah..moga dia insaf..

Fly said...

aku pun tertipu gak...ayak ini mcm punya orang pun ada ...ish ish..

A a D i I ? said...

aku la pasir tu. wakakaka!
larikkkkkk!!