Tuesday, December 23, 2008

Bergayutan dan bergentayangan

Khalifa Bin Salman Port ( KBSP)

Aku dah start kerja onsite so takdelaa melahu kat opis melayan blog2 lagi..( kalo bos aku tau ni habisla).So transition utk pindah port baru dah nak bermula..aku pon dah start menghabiskan masa di site utk installation & implementation phase.Aku berjaya gak bawak kamera secara curi2 dalam port area..so gambar biasa jer..tak berani nak shoot lebih2..layankan jerlah..


Esok krismas..tapi aku takde cuti pulak..peluang utk pergi memburu semakin tipis..aku kene semunyikkan kamera di celah2 bedah agar tidak tertancap mata pak guard terhadap beliau.Ade lagi gambar..nanti den kasik upload..line ketenet sekarang semakin lembab seperti labi2 yang kehilangan tongkatnya..sekain..

9 comments:

Galuh Cendra Kirana said...

Waahh,...cantiknyew.. nak gayut kat craine yg tgh tuu...nakkkk...

skatype said...

Wahhh bro..
cntik..
abstark ngat,
haha.
ak report bos hang..
biaq pdan muka hang.
haha

amin said...

ni port area mane bro?

mountdweller said...

Haah.. kalau macam tu, bolehlah main tupai terbang macam Galoh dan Qaseh. Ada gayat ka..?

Monkey D Luffy said...

lawa ler tempat tu...

ko sembunyik mana kamera tu ek... sulit ker? lalalala

Mogen Ali Rico said...

Puan galuh
Heppp..awak dok diam2 kat bawah..saya gi amek tali..kita praktise rapelling yerr..

skatype..
pasnie aku nak letak gamba sin chan..aku nak tgk ko puji aku ke tidak..miahahaha..gambar2 biasa laa bro..

bro amin,
Port baru nie kat area Hidd bahrain.Khalifa bin Salman port.Port lama namenyer Mina Salman Port.Tak jauh antara keduanya..adelaa dalam 15 menet.

Mountdweller..
susah saya nak bagi tahu sebab lom try lagi...heheh..insyaalah boleh kot..tapi gayat tetap gayat..nak2 time angin kuat..goyang2 kat atas tue..tak rasa lutut nie..heheheh

luffy..
celah bedah laa beb..mane lagi tempat yang boleh nak semunyik..tue jerlaa tempat yang kita mahu..lallalal
( bawah seat pickup..heheheh)

hanis said...

uits....
aku dah puas tgk kat MMHE nih...
cuma blom bertenggek kat atas jek.

~ujicham~ said...

wow.. 1st time tgk kaki crane tu cam seksi je. hik hik.

nur said...

pehh!!!
ada 4(EMPAT) crane!!