Thursday, May 21, 2009

Persoalan 1

why do men have nipples?
Sila kongsi2 pengetahuan anda sebelum aku gunting!!!!!!!

18 comments:

catz_mafia said...

Mogen,
Hah.. aku ke dulu yang komen ni? heheh..

Ni jawapannya:
The answer is that as embryos men and women have similar tissues and body parts. If anything the embryo follows a 'female template'. That is why nipples are present in both sexes. It is the effect of the genes, the Y chromosome and the hormone testosterone that brings about the changes and masculinises the embryo. Testosterone promotes the growth of the penis and testicles. Because nipples are there before this process begins the nipples stay!

Nipples and breast tissue have no function as such except for perhaps protecting the heart and lungs from injury.

Bagus gak soalan ko ni.. Aku pun baru tahu hari ni..

Monkey D Luffy said...

nipples tu apa?

nur said...

mnde aa lu nih..
soalan mcm ni pn xtau jwb
harap gaya gay je lebih
kadang2 ada gaya clubbing sikit..

M.K is Tun Mamat said...

ehehe.. jawapan yang panjang lebar.. rasanyer leh la letak reference sekali... senang mogen nak rujuk... ko nak siap kan tesis ke...

Galuh Cendra Kirana said...

erkk.... duh...gue pingin muntah, Mas,.. kok digunting-guntingin segala~ wehehe...jongannnnnn dehh.. saya lantas gak punya nipple pacarnya lagi...? kasian donk saaya~... *wink!

catz_mafia said...

Kepada Tun Mamat,
Tesis? Hahaha.. Aku study pun sampai darjah dua je.. Tesis apa nye.. kuikui..

hanis said...

ko nak aku jawap ke mogen...?
aku jawap karang aku dicop 18sg
wakakakakkakaka

M.K is Tun Mamat said...

hehhe.. sila lengkapkan koleksi persoalan ko..

~ujicham~ said...

apa masalahnya sampai ko nk gunting2? hais.. cacat nanti tauuu. galuh tak mau.

Galuh Cendra Kirana said...

Uji uji... kihkihkih.. tadeklaa mcm tu. Aku terima seadanya gittew...ya aa aww~

Zaidon said...

sama la cam Kapten.. nipples tu ape? :)

Mogen Ali Rico said...

cats mafia..
ko mmg mafia..sungguh dalam pengetahuan ko dalam bab2 ini..lalalla

captain..
nipple tue biskut peanut..lalala

husbi..
tgk kira kanan bro..kang shshrul nampak aku tak jamin..lallaa

MK.
aku takmo buat tesis..aku dalam plan nak meringakan berat badan..so mende2 yang tak perlu nie aku nak singkirkan..

Puan galuh..
alaa..ade ke takde ke awak rasa awak nak guna ker..lalalalwikkk

nis..
ko ngan cat mafia berkongsi pendapat yang sama ape berbeda..

uji..
tuelaa pasal..tapi kalo ade or tadek galuh nak pakai ker?nanananan

zaidon.
nippleas itu biskut peanut butter..boleh beli kat kedai cina.lalalalallaa

anntaj said...

jangan gunting!!!!
ohhhh galuh kesian kamu syg....dia tak punya...isk..isk..isk...
:) :) :)

mountdweller said...

Can you imagine how man without nipple, how he looks like?

Enche said...

skatype seorang penipu http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=7423

Mogen Ali Rico said...

yer yer..tahu dah..dah ramai yang report niehhh..

bende nie dah lama sebenarnya..ko tanye si dome bile die dapat complaint tue..

A a D i I ? said...

hurhhh? ape punya soklan da....
kalo ko tamau, gunting jer abis citer.
wakaka!

Galuh Cendra Kirana said...

Kalo ader ker tadek, kiter bukan nk pakai yg tu lah awak....banyak lagi..huahuahua...cabottttttt!!!