Monday, December 1, 2008

Karaoke - Kira OK laaa

Venue :- Red Box Tebrau City JB
Date :- Aku lupe
Time :- Kul 10 - 2 pg ( kul 1 dah kiok)

lagu kegemaran sparky..lalal
hanis dan Uji sedang berjoget lambak :- versi pahang
Uji dan Hanis berskandal sambil menyanyikan lagu Malaysiaku berjaya
Aku tak tahu lagu aper yang diong nyanyi nie
Gaya menyanyi penuh perasaan
Uji dan hanis mmg betul2 menyanyi malam itu.Malam itu dikisahkan malam utk mereka shj
Sparky yang tak boleh tahan lalu menyanyi dan menarik suara hingga terkeluar suara kecik
Tun mamat sedang memikirkan lagu yang sesuai utk menewaskan sparky dan rakan2 yang laen
Gaya Haniss setelah berjaya menyanyikan lagu Ziaza Zain dgn note yang plg tinggi
Sparky cuba menyanyikan lagu ziaza zain utk menewaskan hanis
Tun Mamat menjadi backup dancer utk lagu Pisang Panas nyanyian hanis
Gaya acapella yang bersahaja oleh hanis, uji dan Tun mamat
Hanis tenyata puas sambil mengambil gambar sendiri tanda success
Uji dan hanis berskandal lagi
Tun Mamat memikirkan lagu baru utk di acapellakan
Rambut sparky ternaek akibat cuba menyanyikan lagu ziaza zain dgn note tinggi
Tun Mamat dgn senyuman kepuasan
Puan Galuh berposing manja selepas puas menyanyi lagu dangdut
Sparky sedang menyendiri memikirkan startegi menewaskan penguasan Uji dan Hanis
Gua dan Galuh sedang bermadu suara lagu gerak2 khas.Ternyata note aku ke laut
Gambaran Tun Mamat sebelum bertukar hijau tanda puas
Uji melaporkan kepada suami tercinta ."abang, malam nie uji jadi juara"
Puan Galuh khusyuk menyanyikan lagu alleycat yang bertajuk tangga-tangga ke batu cave
Gaya seorang juara!!

10 comments:

sparkystar said...

hahahaha..tbahak2 wa n uji ktawa tgk pic2 tu.xleh tahan beb..anyway mlm tu mmg gila2 remaja.huhuhuhuhu

~ujicham~ said...

yoo... aku juara cap ayam. sapa mau lawan sama aku?? kih kih kih.

Qaseh.Darwisy said...

hem..

mountdweller said...

Huh... boleh tahan!

Anonymous said...

apapasal pi red box tak ajak aku skali??? nie nak nasihat sket..nyanyi ngan cik galuh tue jgn dekat2 sgt.. jauh2 sket..

hanis said...

hehe~
good job...
good job...

M.K is Tun Mamat said...

ahaks.. aku da dpt da lagu apa nak nyanyi.. ahaha

Galuh Cendra Kirana said...

err..anuni...errr...err....llllaaaarriiiiiii!!!

M.K is Tun Mamat said...

huhuhuh

~ujicham~ said...

aku nak book backup dancer pisang panas utk show kat kg aku bole? cum back up singer dengan bunyi 'ho ho ho' saje.. hehe.