Tuesday, December 2, 2008

TAG TAG TAG

HOBI - HOBI MELAMPO ANDA.... DAN NYATAKAN SBB2NYER

1. MAKAN - Nak dikatakan hobi tak jugak sebab ini keperluan hidup.Tapi nak kata keperluan hidup pon tak jugak sebab asyik nak melantak jer..So aku defined makan nie sebagai HOBI!!

2. JALAN-JALAN - Jalan-jalan nie jugak boleh dikategorikan sebagai Hobi sebab die bersangkutan dengan makan.SO nak makan kene cari kedai2 yang best.SO nak carik kedai yang best kene jalan-jalan.So dgn secara tak langsung jalan-jalan diiktiraf sebagi salah satu hobi aku

3. DOWNLOAD - Aku kaki download.Aper yang boleh aku download aku akan download.nanana..aku download aper..jeng jeng jeng..no komen..nanana

4. BACA - Nak kata aku nie mat buku tak jugak sebab aku paling tak suka baca buku kalo kene hapal.sengsara nyer..entahlaa.tapi aku suka baca..

5. Tak Mandi - Hobi aku tidak suka mandi sebab mandi membazirkan air.Sekian.

Yang ini perlu dipanjangkan kepada 6 orang rakan lagi
* Puan Galuh
* Ninie
* Uji
* Tun Mamat
* sparkystar
* Uncle Mountdweller

9 comments:

Monkey D Luffy said...

tak mandi tu yg best

Qaseh.Darwisy said...

Laa...ko kaki download ke??cne tu?x sempurna rupanya..aku ada 2 kaki dgn 5 jari setiap satu.jeles x?nannaaaa....

Ayat penyata : kambing saya akan mandi 2 kali sehari..

Ayat soal : incik bagaimana?

sparkystar said...

adoyaiii..

~ujicham~ said...

woit.. ko ngan mamat punya samalah. bawak toyol ek jawab tag. ke korang ni clone.. muskil muskil

hanis said...

hehehe~
tak sangka!
hari tu ko mandi tak?
patot arr ader bau unta bahrin

sang Kelembai said...

muahahahahaha.....

sang Kelembai said...

bro... aku ler ni... ko jangan tak publish aku nye comment...

Mogen Ali Rico said...

luffy,
itulah hobi yang paling best giler di waktu weekend

ninie..
saya mandi dikala perlu dan wajib sahaja..nanananna..

sparky,
hehehe..melayan tag sampai ke bila2 tak habis

uji..
tau takpe..aku tergelak smlm baca tun mamat nyer post.sejibik..aku lagilaa konpius.ni bukan tahap toyol dah nie..open book test nie

nis
heppppppp..tu mmg ade jenis minyak wangi bau unta..ko jgn konpius..nannan

Mogen Ali Rico said...

sang kelembai mane nie???heheh