Tuesday, December 16, 2008

Mengikuti keperwiraan Cat & FLy

Aku :- Tenang2 air di laut jgn sangka tiada buaya
Pak Tua :- Yakdishhh..dlam laut mane ade buaya

Kenapa aku dah malas nak tulis n3 panjang2..antara sebab2nyer

1) Aku tgh sebuk prektis Photoshop CS3 yang membuatkan aku pening dan hidup secara menyendiri selama beberapa hari.
2) Aku tgh gian kumpul gambar utk diedit-edit
3) Aku agak bz dengan kerja sebab dah nak closing akhir tahun dgn mcm2 report kene buat
4) Bos aku dah cuti krismas so banyak kerja kene handle
5) Aku semakin berisi dan semua pergerakan aku semakin berat dan lembab.toingg!! Apaqarhhhh

..................

Sebenarnya semua skali tue bukan alasan utama..Aku malas nak buat n3 sebab tgh kemaruk layan bleach dari episod satu ke 155..lalalalla

16 comments:

Galuh Cendra Kirana said...

Erkk..ni bleach saper ni bergentayangan kat dlm pc mak ni nyahh...kiter kembaaa...! Hehehe..

Galuh Cendra Kirana said...

"Kita sama-sama belajar yer.."- kata-kata Cat..xlekang dibibir si empunya. Begitu merendah diri sekali. Kagum. Siyes Kagum. Yunk, jomm belajar sama-sama sifu-sifu itu!!!

Mogen Ali Rico said...

yeyeahh!!! janji rock kaen batekk..
tgh belajo nie..sampai tercampak2 keyboard

skatype said...

bro..
cntik doe pic nie..
mmg gmpak..
hbat ler.
gua rspect.
leh ajr cmane nk uat>??
xnk bkak gleriker?

hanis said...

nanti aku laporkan ke pejabat anti bleach ya... supaya ko di rehab n menjalani rawatan pemulihan iaitu clorox (bleach) otak ko yg kini berwarna oren spt rambut icihgo

hanis said...

nanti aku laporkan ke pejabat anti bleach ya... supaya ko di rehab n menjalani rawatan pemulihan iaitu clorox (bleach) otak ko yg kini berwarna oren spt rambut icihgo

M.K is Tun Mamat said...

ahaks... wah... thn depan kita leh la satu geng.. jd sama saiz... awahahahahahahahaahah

~ujicham~ said...

inila yg buat aku nak bankai bos ko.. ape ke he nye bos ko tu tinggal keja kat ko? ko ni timbalan dia ke nak handle2 keja dia?

aku arahkan cuti bos ko dibekukan. bankaiiiii!

Monkey D Luffy said...

adoi... baru layan bleach rupanya

Mogen Ali Rico said...

skatype,
overlay ngan fresco..nie pon cat & fly yang ajar..heheh

nis..
erkk..bak petua org tua2..kalo nak merebung buluh biar dari rebungnye..aku nak warnakan rambut jadi oren dari dalam..so aku kene orenkan otak dulu hingga ke akar rambut utk menghasilkan rambut yang oren dan bersinar2.

Tun Mamat..
yeahh..aku dalam proses lagi nie..tunggu next year!!!!

nis..pasni kitaorg nak karaoke kat kl lak..uji, tun mamat, galuh, gaseh semua dah kat kl..ko dok laa jb ngan sparky yer..tunggu gambar2 dari KL yer..nanana lalala

Uji..
kalo ko nak bankai bos aku..alang2 tue ko bankai sekali kapal2 yang nak datang sini..buat penuh database aku jer..

ko rasa aku sesuai tak jadi ninja?

luffy..
heheh..tulapasal..dulu bebudak layan time belajo2 dulu aku tak amek port..skrg nie laa mula terninja2 nak tengok..

~ujicham~ said...

nape tanya aku soklan ko sesuai ke jd ninja. dah tentu tidak mogen. go lebih sesuai jadi jambu. hehehe. lari.

anntaj said...

i love photoshop cs3...
:)
lalallaa..:)

Mogen Ali Rico said...

uji!!!!!!!!!
speechless..gulp..(dgn muka katon)

anntaj
yeyeye..photosop best mcm beskal..yeyeyeye..

YIE[n] said...

cantik nye view..
sejuk rasanya hati..

Mogen Ali Rico said...

sejuknyer rasa hati..bagaikan diletak air batu campur..nanan

CatlinaFly said...

salam..heh..keperwiraan?malu sehh.... :) cantik gmbr awk mogen ali ..sy skrg tak dok wat photoshoot lah..rindu gak dah seminggu tak menembak..apa kan daya , keje melambak..nanti2 kalau ade can..siap lah lepas geram!ngeh ngeh..